Bilkåren

Är du mellan 15 och 20 år och motorintresserad? Då är Bilkåren något för dig!

Brukshundklubben

Vill du ha spänning, gemenskap, utmaningar och kamratskap tillsammans med din hund? Då är denna verksamheten något för dig.

Flygkåren

Går du och sneglar upp mot himlen och önskar att det var du som flög flygplanet där uppe? Då har du hittat rätt. Vi upplever Sverige från ovan! Vi upplever Sverige från ovan!

Flygvapenfrivilliga

Flygvapenfrivilliga erbjuder kvalificerad ungdomsverksamhet för dig mellan 15 och 20 år. Här har du chansen att få uppleva utmaningar, äventyr och kamratskap på ett sätt som du troligen aldrig varit med om förut.

Försvarsutbildarna

Hos oss kan du bland annat genomföra sommarläger för att få en god inblick i olika tjänstegrenar inom Försvarsmakten, få prova på att vara militärtolk, få fjällkunskaper och nyttiga överlevnadskunskaper.

Motorcykelkåren

Vi har en bred ungdomsverksamhet där vi utbildar ungdomar för att tidigt ge dem en bra värdegrund och ett gott trafiksäkert uppträdande.

FRO Signalungdom

FRO Signalungdom är verksamhet för tjejer och killar i åldern 15-20 år. Vi finns för dig som är intresserad av att lära dig mer om radio och kommunikation.

Sjövärnskåren

Sjövärnskåren genomför sommarkurser på fyra olika platser i Sverige. Utbildningen syftar till att skapa ett intresse för en framtid i Försvarsmakten.

Svenska Lottakåren

Som ung lotta ger vi dig möjlighet att utvecklas, utmana dig själv och träffa nya vänner för livet.